goedkope autoverzekering

Wa Autoverzekering Goedkoopste

Door te vergelijken op hier vind je de goedkoopste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de gebruikelijke dekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering af te sluiten. Je kunt bij heel veel autoverzekeraars kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Deze aanvullende verzekering voor je auto biedt dekking voor echt opgelopen letselschade en/of schade aan bagage of persoonlijke bezittingen van de berijder en ;eventuele passagiers als gevolg van een ongeluk met je auto. De hoogte van de vergoeding die je krijgt, is gebonden aan van de opgelopen gebreken en is in de regel ten hoogste 1.000.000,- euro. Hoe hoog de uiteindelijke vergoeding exact wordt, kun je nalezen in de polisvoorwaarden van de verzekeraar van jouw auto.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de beste autoverzekering voor jouw situatie te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je acuut wat voor jou de 3 goedkopere polissen zijn. De betere autoverzekering kun je via hier aanklikken en je wordt doorgelinkt naar de site van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle andere autoverzekeringen vergelijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je optie op de website bekijken of spoorslags een verzekering voor je auto vinden op de website van de verzekeraar. Zo gemakkelijk is de verzekering voor je auto te vergelijken op deze website.

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de voordeligste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder andere een ongeval) wordt niet voor je betaald.
  • All Risk (tevens wel WA + volledig casco genoemd. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto uitbetaald.

De optie voor de bescherming hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: kwaliteit is ook belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keus kunt maken. Hier is meer te zien: wa autoverzekering goedkoopste

Scroll naar boven