onbeperkt data sim only

Telefoonabonnementen Vergelijken Sim Only

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt u uitsparen op uw smartphoneabonnement, kunt u Sim Only vergelijken en het voordeligste contract aan gaan. Als u al een smartphone heeft, is een Sim Only contract ideaal voor u, want hierbij betaalt u enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobiele telefoon.

Waarom Sim Only vergelijken?

Op het moment dat u nog tevreden bent over uw huidige mobiele telefoon kunt u ervoor kiezen om enkel een Sim Only abonnement af te sluiten. Bij ons kunt u easy Sim Only vergelijken met de Sim Only vergelijker, we vinden het namelijk doorslaggevend Sim Only abonnementen vergelijken makkelijker gaat. Daarom krijgt u bij elk abonnement informatie over:

  • Wat de abonnementsprijs elke maand is.
  • Wat de totale korting op uw abonnement is.
  • Wat de totale abonnementskostprijs elke maand is.
  • Wat de aansluitkosten, verzendkosten en kosten voor nummerbehoud zijn.
  • Wat de kostprijs is voor aanvullende diensten zoals onbeperkt sms’en en/of internet.

Vergelijk Sim Only abonnementen en bekijk wat voor u de voordeligste keuze is. Maakt u onder andere veel gebruik van het internet en belt u nog maar amper? Of bent u nog echt van het sms’en? vanzelfsprekend kunt u het tevens allemaal kiezen, dat is helemaal aan u. Bij het Sim Only abonnement vergelijken is het van invloed dat u met meerdere dingen rekening houdt:

  • Hoeveel belminuten u per maand nodig heeft.
  • Hoeveel sms-berichten u elke maand nog verstuurt.
  • Hoeveel MB aan internet op de mobiel u per maand verbruikt.

Wanneer u uw mobieltje gedrag in kaart heeft gebracht, kunt u Sim Only abonnementen vergelijken. vindt u tal van goedkope Sim Only abonnementen, er zit er te allen tijde wel eentje die bij u past.

Sim Only verlengen

Het is dus te allen tijde verstandig om in de gaten te houden op welk moment de 1ste contractperiode afgelopen is zodat je nooit teveel betaalt voor je Sim Only abonnement. Hiervoor kun je dus 2 dingen doen: je Sim Only verlengen of overstappen op een andere aanbieder voor een nieuw abonnement. Je kunt, afhankelijk van je provider, vanaf 6 tot twee maanden voor het aflopen van je contract ervoor kiezen om deze te verlengen.

Voorbeeld berekening

We nemen een Samsung smartphone als voorbeeld. Een nieuwe telefoon kost los al zomaar 769 euro. In combinatie met een abonnement met een smartphone moet 370 euro bij worden betaald. Het maandelijkse abonnement kost dan 50 euro, mits dit abonnement wordt aangegaan kost dit 970 euro per jaar. Bij een telecomabonnement kost een vergelijkbaar telefoon met abonnement 30 euro, wanneer je de eenvoudige smartphone los zou aankopen met een telefonie abonnement is een overeenkomst voor telecom kost dat in totaal 910 euro. Een normaal mobieltje met abonnement is dan met name slim voor de koper die zo eenvoudig mogelijk een smartphone nodig heeft en geen 769 euro wil sparen om het toestel los te kopen, daar waar een contract zonder mobiele telefoon is een abonnement voor telecom in vele gevallen goedkoper is. zonder simlock|simlock vrije Samsung mobiele telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst gekocht is? Alleen de aanbieder waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van het mobieltje afhalen. In de praktijk betekent dat vaak dat de koper nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aankopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Om te bepalen welk Sim Only abonnement voor jou het betere is raden wij aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen aantal maanden. Dat is waarschijnlijk genoeg om een inzicht te krijgen in je gebruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste Sim Only aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens aanbieders die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een telefonie abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je per maand veel meer dan op welk moment je een internet en mobiel bellen abonnement van 24 maanden afsluit.}

Wat gebeurt er als ik buiten de bundel bel?

een aantal mobiel bellen bedrijven bieden bellen, sms’en en internetten als bundel aan. Wie buiten de bundel belt, sms’t of internet, moet meestal bijbetalen. Extra kennis over tarieven, is vaak te vinden op de website van de Sim Only providers.

Waarom betaal ik de 1ste maand meer?

Voor het aan gaan van een nieuw abonnement, maakt de telecomprovider kosten. De meeste providers brengen die onkosten bij de nieuwe abonnee in rekening. Een aantal providers verrekenen die kosten met de 1ste maand, andere mensen laten de aansluitkosten apart betalen.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verscheidene providers met maandelijks opzegbare abonnementen. Naast de lage maandkosten en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde toestel blijven bellen.

Wat is een SIM-only abonnement?

Een SIM-only abonnement, in de regel aangeduid als SIM-only, Sim Only of SimOnly, is een contract zonder een nieuwe mobiele telefoon.

Bij een SIM-only abonnement ontvang je meestal een bundel met minuten en/of sms’jes en/of data. Je betaalt voor de aansluiting en het gebruik van het netwerk van de provider en niet voor een telefoon. Je krijgt een nieuwe simkaart, met behoud van nummer als je dat wilt.

Een SIM-only contract is een prima optie op welk moment je al een mobieltje hebt en daar nog tevreden over bent. En een SIM-only contract kan stukken voordeliger uitvallen dan aanbiedingen waarin wel een smartphone is opgenomen.

Wil je wel een nieuwe mobieltje , dan is het slim om SIM-only abonnementen met de aanschaf van een losse telefoon te vergelijken met abonnementen waarbij zowel toestel als abonnement worden geleverd. Dit is vooral doelmatig als je het geen probleem vindt om het toestel in een keer te betalen.

Stap je over naar een SIM-only abonnement dan is het cruciaal dat je de beschikking hebt over een simlockvrije mobieltje. Vrijwel altijd is dat het geval. Is dat niet zo, dan kan het toestel (als je het langer dan een jaar in je bezit hebt) kosteloos simlockvrij worden gemaakt door de partij waar je het toestel gekocht hebt.

Uitsparen door een Sim Only internet contract te verlengen

Wil je uitsparen op je maandelijkse onkosten voor bellen, sms’en en internetten? Verleng dan je smartphone contract in de vorm van een Sim Only. Een abonnementsverlenging in de vorm van een Sim Only contract bij je huidige telecomprovider zal al in enkele stappen enkele euro’s tot tientallen euro’s kunnen schelen. Het verlengen van je telefooncontract hangt af van je aanbieder. Sommige providers hanteren 3 maand voor afloop van het contract, maar andere aanbieders hanteren 6 maand. Het verlengen van je smartphone contract kan tevens nog eens tot ten hoogste 3 maand na verloop van je overeenkomst datum. Controleer op welk moment je overeenkomst eindigt bij je provider en sluit stante pede een voordelig Sim Only abonnement af. De verlenging van je telefoonabonnement gaat pas in vanaf het moment dat de contract datum verstreken is.

Scroll naar boven