Stroom Energie Vergelijken

Stroom En Gas

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst aanbieden. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de lasten per kilowattuur licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan gauw op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 2 weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je standaard aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is geld overhouden

Wist je dat switchen je een besparing kan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit geswitcht van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 400.

Welke energiemaatschappij het slimste bij jou past, hangt af van je voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energieovereenkomst met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de geldigsheidsduur van je contract dezelfde kostprijs voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keuze is aan jou!

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het goedkoopste energiecontract altijd bovenaan te staan. Welk contract dit is, is afhankelijk van je energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En vanzelfsprekend van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de voordeligste energiedeal is.

Geld besparen op de energierekening. Voor veel consumenten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe 12 maanden. Energiebewust leven is nog nooit zo van belang geweest. Daarnaast wordt het leven tevens telkens duurder, waarmee we dolgraag willen geld besparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet immer even simpel. Een nieuwe weg inslaan blijkt in de regel een enorme struikelblok voor de meeste mensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is in de regel niet mogelijk. mensen vervallen toch in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je algemene energiebesparende aanwijzingen eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie geld overhouden hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel makkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt ook uitsparen door over te stappen van energieleverancier. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per kalenderjaar geld besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Online de meest voordelige energieaanbieders vinden

Onze website heeft de meest goedkope energieaanbieders, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de goedkoopste energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers gemakkelijk op een rij. Op die manier kunt u de goedkoopste energie vinden en kiezen. Vanzelfsprekend zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Energieaanbieders vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer kennis en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt zodoende alle energiebedrijven vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een bepaalde energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere mensen met behulp van uw review energieleveranciers vergelijken. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven schelen ontzettend per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijken dé manier is om de beste leverancier te vinden? En dat u hierdoor veel geld kunt uitsparen? Het invullen van de vergelijker is tevens nog eens erg simpel. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is in enkele stappen gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijken loont! ook u kunt 100-en euro’s per jaar minder besteden aan uw gas- en lichtksoten. U kunt er wellicht wel voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen prijsstijgingen. Maar, energiemaatschappijen bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus voor de duur van het abonnement om is opnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u simpel en in enkele stappen onder meer energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall, Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Om het betrouwbaar te krijgen kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van het contract en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevens berekent de energievergelijker binnen real time de betere contracten voor gas en licht! Wanneer een leverancier van gas en licht een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze tevens terug in het overzicht. Zoals bij stroom en gas.

Scroll naar boven