sim only vodafone

Sim Only Onbeperkt Bellen Vergelijken

Vind u het lastig kiezen? Wij begeleiden u daarmee. Met Sim Only vergelijken van deze site vergelijkt u de meest goedkope abonnementen. U stelt zelf het contract samen en u kiest zelf de aanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de slimste aanbieders en goede service.

Waarom Sim Only?

Bij een Sim Only contract betaalt u alleen de onkosten voor uw abonnement. Op welk moment u een abonnement met telefoon afsluit, betaalt u onmiddellijk de kosten voor de smartphone. Met een Sim Only abonnement bent u vrijwel altijd voordeliger uit, dat zult u al in enkele stappen zien bij het Sim Only vergelijken. U kiest zelf een apparaat en koopt dit los, of u bent nog in het bezit van een (simlock vrij) mobieltje.

Sim Only alleen bellen

Met een Sim Only alleen bellen abonnement, kunt u alleen bellen. Ideaal voor consumenten die liever bellen dan sms’en. Als u een mobieltje heeft kunt u in de regel gangbaar gebruik maken van internet wanneer er WiFi in de buurt is. U kunt Sim Only vergelijken en zien welk contract en welke telecomaanbieder het beste bij u past. x 54 mm), de Full-size SIM danwel de standaard SIM.

De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met een formaat van 25 x 15 mm. Deze vind je met name terug in oudere mobieltjes.

Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleiner als gevolg van de steeds kleiner wordende smartphones. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruik gemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3 x 8,8 mm.

Niet alle Sim-kaarten passen in alle mobiele telefoons. Micro-SIM kaarten passen vrijwel altijd wel in oudere mobiele telefoons, terwijl nieuwe typen veelal gebruik maken van Nano-SIM kaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe telefoon met een ander type simkaart leverde hierdoor veel gedoe op en gedoe met bijvoorbeeld kaarthoudertjes/kaartvergroters en het zelf op maat knippen van te grote simkaarten. Gelukkig bieden de providers tegenwoordig zelf de oplossing. Je kunt een (gratis) kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen als je een nieuwe mobiel hebt gekocht en je oude kaart kan er niet in. Dan krijg je een nieuwe simkaart waar alle drie gebruikelijke formaten inzitten, je kunt het formaat dat je nodig hebt er uit drukken.

Sim Only nummerbehoud

Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je mobieltje nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het is wel doorslaggevend dat je dit aangeeft bij het invullen van je gegevens. Als je aangegeven hebt dat je nummerbehoud wil toepassen, zal je tevens je simkaartnummer in moeten vullen; deze staat op de simkaart die in je smartphone zit. Tevens voor Sim Only met nummerbehoud ben je aan het juiste adres.

De 5 pluspunten van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is aanzienlijk goedkoper dan een soortgelijk abonnement met smartphone. Bij een abonnement met een nieuwe toestel ontvang je meestal kortingen op de nieuwe telefoon, en maar weinig korting op het abonnement. Bovendien moet de aanbieder het toestel tevens terugverdienen. Je kunt daarom vaak kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse smartphone bijdrage, hierdoor valt het abonnement te allen tijde duurder uit. Omdat er bij een Sim Only abonnement geen nieuw apparaat zit, krijg je van de telecomprovider een extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlasten aanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde contract in combinatie met een mobieltje. Je huidige toestel moet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij houdt in dat je smartphone simkaarten van alle aanbieders accepteert.

 1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope providers kunnen tot 80% voordeliger uitvallen dan een smartphonecontract met smartphone. Dat scheelt nogal.
 2. Elke maand opzegbaar: Wie een abonnement aangaat met mobiele telefoon , kan daar zo 2 kalenderjaar aan vastzitten. Een Sim Only abonnement is maandelijks opzegbaar.
 3. Flexibel abonnement: Bij het aan gaan van een Sim Only contract heb je gegokt hoeveel je per maand belt en smst. de facto weet je het niet zo goed. Dat geeft compleet niet. Zat je er helemaal naast? Dan kun je het Sim Only contract iedere maand omlaag of omhoog bijstellen.
 4. Kies je favoriete mobieltje : Wie een Sim Only abonnement afsluit, regelt zelf zijn telefoon. En het leuke is, je kunt kiezen uit iedere telefoon die je in de winkel maar kunt vinden (weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal mobiele telefoons, maar je mag uit honderden telefoons je favoriet kiezen.
 5. Je oude telefoon mag blijven: misschien doet je oude telefoon het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only abonnement helemaal geen telefoon aan te schaffen. Je oude smartphone hoeft geen stof te vangen en weggooien hoeft ook niet. zonder simlock|simlock vrije telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud contract besteld is? Alleen de aanbieder waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de telefoon verwijderen. In de praktijk houdt in dat vaak dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aankopen.

  Kies het juiste Sim Only contract

  Om te bepalen welk internet en mobiel bellen abonnement voor jou het betere is adviseren wij om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 5 maanden. Dat is denken wij sufficient om een inzicht te krijgen in je verbruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste telecom bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn op het moment echter ook mobiel bellen bedrijven die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een mobiele telefonie bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een internet en mobiel bellen abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Wat gebeurt er als ik te veel dataverkeer gebruik?

  normaal gesproken kan een Sim Only aanbieders twee maatregelen nemen: of het terugschroeven van de snelheden, of de afnemer laten bijbetalen. Hoe de maatregel gehanteerd wordt, verschilt per Sim Only aanbieders. Dat staat in de polisvoorwaarden van het telefonie abonnement.

  Kies een goedkoop Sim Only abonnement

  Anno nu is een Sim Only zo’n beetje de populairste abonnementsvorm voor een smartphone. Dat komt hoofdzakelijk doordat een Sim Only veel voordeliger is dan een gewoon abonnement. Bij een Sim Only abonnement ontvang je enkel een simkaart en geen mobiele telefoon. Dat is dus wat een Sim Only is.

  Doordat je blijft bellen met je bestaande mobieltje , bespaar je veel onnodige kosten. De prijs die je normaliter voor je ‘voor niks mobieltje ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en zodoende houd je aanzienlijk lagere maandelijkse abonnementskosten over.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van ons land. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

  Geld overhouden op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Holland het aanbod van maarliefst 15 netwerk providers. Bovendien bieden wij de mogelijkheid naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je keuze voor een Sim Only.

  Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele prijzen. Zo kun jij weloverwogen een keuze maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumenten onnodige onkosten te geld besparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contact kunnen blijven.

  Voor wie is Sim Only geschikt?

  Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor iedereen die voordeliger wil bellen en nog een prima apparaat heeft, of het geen probleem vind om los een toestel aan te schaffen. gewoonlijk is het voordeliger om een losse mobiel aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ toestel met contract bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je telefoon gebruikt, er is voor een ieder een passend contract te vinden. Op het moment zien wij verder tevens dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

  Hoe kan een Sim Only internet contract verlengd worden?

  Bij het verlengen van je smartphoneabonnement kun je kiezen om je Sim Only contract met 1 kalenderjaar of met twee 12 maanden te verlengen. Een aantal aanbieders bieden je zelfs de mogelijkheid aan om per maand te verlengen. De keus tussen deze 3 mogelijkheden is persoonsgebonden. Het hangt allemaal af van de persoonlijke geval en de persoonlijke wensen. In de regel geldt dat wanneer je een Sim Only abonnement voor langere tijd aangaat je interessanter uit bent dan op welk moment je kiest voor verlenging van 1 twaalf maanden of maandelijks. Het grote gewin bij het verlengen met 1 12 maanden is dat je over 12 maand kunt kijken of het smartphoneabonnement nog past bij je wensen en mocht je apparaat niet meer naar behoren werken dan kun je het abonnement ook verlengen met een nieuw mobiele telefoon.

Scroll naar boven