vodafone sim only

Sim Only Abonnement Vergelijken Met Internet

Vind u het lastig kiezen? Wij begeleiden u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u de goedkoopste abonnementen. U stelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf de aanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de goedkopere aanbieders en handige service.

Wat is Sim Only?

Als je een abonnement in combinatie met een smartphone hebt gekocht zijn de mobiele providers na één kalenderjaar voorgeschreven om gratis de simlock eraf te halen. Binnen het eerste 12 maanden kan er een bedrag gevraagd worden om de smartphone simlock vrij te maken. Ook als je op een later moment je mobieltje wilt verkopen is het handig om een simlockvrije telefoon te hebben, simlockvrije telefoons verkopen namelijk een stuk beter!

Sim Only nummerbehoud

Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je smartphone nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het is wel van betekenis dat je dit aangeeft bij het invullen van je gegevens. Als je het niet doorgeeft, is de kans groot dat nummerbehoud later niet meer mogelijk is. Tevens voor Sim Only met nummerbehoud ben je aan het juiste adres.een mobile device zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud contract gekocht is? Alleen de aanbieder waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van het smartphone afhalen. In de praktijk houdt in dat vaak dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet kopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Welk Sim Only abonnement het slimste bij jou past hangt af van verscheidene delen. Zo is het doorslaggevend om vooraf te bekijken hoeveel data je op dit moment nuttigt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe over het algemeen bel je met je smartphone? Vind je het van betekenis dat je razend simpel internet hebt? Of maak je in principe alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type abonnement dat je benodigd en de maandelijkse kosten die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je eenmaal hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste telecom bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook Sim Only providers die een Sim Only abonnement met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een providers eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je per maand veel meer dan wanneer je een contract zonder mobiele telefoon van 24 maanden afsluit.}

Welke simkaarten zijn er?

Er zijn drie formaten simkaarten: het algemene formaat, micro sim en nano sim. Het doorsnee formaat werd ook vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruiken providers het formaat nog nauwelijks. De meeste telefoons hebben nu een aansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste mobieltjes gebruiken een nano simkaart.

De meeste mobiele telefonie bedrijven leveren de simkaart op alle formaten. De consument van het Sim Only abonnement kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op de smartphone. 3G en 4G verschillen met name in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal acht Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleen op nieuwere mobiele telefoons, terwijl 3G op veruit de meeste telefoons werkt.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

Besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Nederland het aanbod van maarliefst 15 netwerk aanbieders. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je keus voor een Sim Only.

Iedere dag wordt onze website voorzien van de meest actuele prijzen. Zo kun jij weloverwogen een optie maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumenten overbodige onkosten te geld besparen, zodat we onbekommerd met elkaar in contact kunnen blijven.

Voor wie is Sim Only geschikt?

Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor iedereen die goedkoper wil bellen en nog een prima toestel heeft, of het geen probleem vind om los een toestel aan te schaffen. in de meeste gevallen is het goedkoper om een los toestel aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ apparaat met abonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je telefoon gebruikt, er is voor een ieder een passend contract te vinden. De laatste tijd zien wij verder tevens dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

Geld besparen door een Sim Only internet abonnement te verlengen

Wil je geld overhouden op je maandelijkse onkosten voor bellen, sms’en en internetten? Verleng dan je smartphone contract in de vorm van een Sim Only. Een abonnementsverlenging in de vorm van een Sim Only contract bij je huidige aanbieder zal al simpel enkele euro’s tot tientallen euro’s kunnen schelen. Het verlengen van je telefooncontract is gebonden aan van je telecomaanbieder. Sommige providers hanteren 3 maand voor afloop van het contract, maar andere providers hanteren 6 maand. Het verlengen van je smartphone abonnement kan ook nog eens tot maximaal 3 maand na verloop van je overeenkomst datum. Controleer wanneer je contract afloopt bij je provider en sluit terstond een goedkoper Sim Only contract af. De verlenging van je smartphonecontract gaat pas in vanaf het moment dat de overeenkomst datum verstreken is.

Scroll naar boven