goede rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering Kosten

Mocht u op een moment rechtshulp nodig hebben, dan kan een rechtsbijstandverzekering u een hoop onkosten schelen. Bij het vinden van een rechtsbijstandverzekering bent u namelijk gedekt voor de onkosten van de benodigde rechtshulp.

Rechtsbijstandverzekering beëindigen

Niet alle rechtsbijstandverzekeringen kun je ieder moment opzeggen. Andere kun je pas na het eerste jaar dagelijks afzeggen met een opzegtermijn van een maand. Hoelang je opzegtermijn is, vind je in de polisvoorwaarden.

Wat kost een rechtsbijstandverzekering?

Bij onze website kun je diverse rechtsbijstandverzekeringen met elkaar vergelijken, zodat je weet wat je elke maand betaalt voor de verzekering die het goedkopere bij je past.

Modules rechtsbijstandverzekering

Bij de rechtsbijstandverzekering werken we met bescherming in meer dan een modules. Hieronder ziet u een overzicht van de modules die u kunt kiezen. Wanneer u vragen heeft over de modules of over de rechtsbijstandverzekering kunt u immer de klantenservice bellen of chatten.

Verkeersconflicten

Met deze bescherming bent u gedekt voor juridische bijstand na gebreken en persoonlijk letsel die zijn ontstaan in het verkeer (weg-, lucht, spoor – en waterverkeer). Maar tevens bij een geschil bij koop, verkoop, reparatie of onderhoud van uw voertuig.

Binnen de module verkeer kunt u kiezen voor rechtsbijstand voor alleen de ‘aanwezige motorrijtuigen’ of voor ‘alle verkeersdeelnemers’. Met deze laatste dekking heeft u tevens recht op rechtsbijstand wanneer u onder meer op de fiets aan het verkeer deelneemt.

Inkomensconflicten

Een geschil met uw werkgever (reorganistatie of ontslag), pensioen of uitkeringsinstantie is gedekt op welk moment u inkomensconflicten hebt meeverzekerd.

Verschillende soorten rechtsbijstandverzekeringen vergelijken voor rechtsbijstandverzekering kosten,rechtsbijstandverzekering-kosten

Een rechtsbijstandsverzekering werkt doorgaans met diverse dekkingen. Bij rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken is het interessant te weten welke dekking er gekozen moet worden.

Bij de woondekking worden problemen met de verhuurder van de woning gedekt. Ook problemen met de aankoop van een koophuis verdient juridische bijstand middels deze rechtsbijstandsverzekering, evenals een geschil met de buren.

Scroll naar boven