Autoverzekering All Risk of Beperkt Casco

Noord Hollandse Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die

Opzegtermijn autoverzekering

De opzegtermijn van verzekeringen van auto’s is bij elke verzekeringsmaatschappij anders geregeld. Meestal is het een dag, een maand, maar een jaar komt tevens wel voor. Voor verzekeraars die aangemeld zijn bij het Verbond van verzekeraars hanteert men een doorsnee termijn van maximaal een jaar. Na dat jaar mag je dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van 30 dagen. Wil je overstappen? Check dan eerst even de opzegtermijn van je verzekering van je auto.

Noord Hollandse Autoverzekering

Als je een andere auto koopt, moet je altijd een autoverzekering vinden. Dit is goed te doen, maar let op dat je de juiste overwegingen hierbij maakt. Er zijn ongeveer 120 diverse autoverzekeringen en de overweging hangt onder meer af van het merk auto, hoe oud je bent en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen berekenen de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande karakterisering. Om de beste overeenkomst voor je autoverzekering te berekenen hebben ze deze gegevens nodig. De beste polis is niet immer de goedkoopste autoverzekering: kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom kun je hier de verzekering voor je auto vergelijken die het voordeligste bij jouw persoonlijke geval past. Hierna kun je onverwijld een degelijke, maar voordelige autoverzekering aan gaan.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene optionele mogelijkheden bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je benodigd vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een aanrijding gehandicapt raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele bijrijders.
  • Schadeverzekering voor medepassagiers. betaalt de gebreken die de automobilist en/of medepassagiers ondervinden door het ongeluk. Dat kan lichamelijke schade zijn, maar ook gebreken aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor rechterlijk advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer standaard informatie over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: noord hollandse autoverzekering

Scroll naar boven