Internet en Televisie Vergelijken

Heeft u het goedkopere internet en TV pakket gevonden en heeft u de bestelling afgerond? Dan verwerkt onze klantenservice uw TV en internet aanvraag ogenblikkelijk bij de betreffende aanbieder. Na het afronden van de bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kunt u uw internet en TV aanvraag dus kosteloos via ons annuleren. Het is tevens een mogelijkheid om bij enkele internet en TV aanbieders gebruik te maken van de zogenaamde versnelde levering. Met deze zonder kosten extra service is het een optie om de bedenktijd te schrappen, hierdoor wordt het internet contract sneller dan normaal geleverd.

Internet en TV abonnementen vergelijken

Een voordeel van internet en TV in 1 pakket is dat je een stuk voordeliger uit bent door beide diensten te combineren. Daarbij biedt een internetpakket inclusief televisie de mogelijkheid om digitale TV af te nemen. Tot meerdere jaren geleden keken we massaal analoge TV via de kabel. Tegenwoordig bezitten steeds meer consumenten een digitale ontvanger.

Internet en TV Pakket

Wanneer je in plaats van een alles in 1 kiest voor twee diensten in een pakket ben je normaal gesproken stukken goedkoper uit dan beide diensten los van elkaar te abonneren. Naast snel en stabiel internet kun je bovendien in een combinatie genieten van digitale televisie. Beide diensten kun je bij de meeste verzekeraars in een contract afsluiten. De internetpakketten die worden aangeboden in combinatie met televisie variëren in snelheid. De meeste mensen willen simpel en goedkoop internetten. Het is daarom goed hier goed na te kijken voordat je een internet en TV pakket gaat afsluiten. 

Televisie kijken, op het internet surfen, we doen het allemaal en met het hele gezin tegelijk. Tegenwoordig hoeft het alleen niet zo veel meer te onkosten als vroeger. Waar je eerst allemaal losse abonnementen had, kun je nu voor een pakket gaan. Bij verscheidene grote providers zijn namelijk pakketten verkrijgbaar, waarbij je korting krijgt door al je abonnementen samen te bundelen. Zo bespaar je al gauw veel geld op je rekeningen en hoef je bij aanpassingen of opmerkingen je niet tot meer dan een telecomprovider te richten. Ernaast kom je al gauw leuke extra’s tegen waarmee je nog meer plezier hebt van je multimedia. Hier lees je enkele handige tips. 

Internet en TV vergelijken

Bij het uitzoeken van internet en TV, is het allereerst belangrijk om vanuit je eigen wensen te handelen. Niet alle consumenten hebben namelijk liever supersnel internet, terwijl derden meer naar hd-tv verlangen. Let hier dus op en vergelijk de verzekeraars goed. Internetsnelheden variëren al gauw van 20 Mb per seconde tot 1000 Mb per seconde qua streamen. Niet alle aanbieders bieden ook meer zenders aan dan anderen. Je wilt vanzelfsprekend het meeste uit je abonnementen krijgen, dus weet wat je in huis haalt. 

Als je een internetpakket met TV in huis haalt kun je trouwens ook rekenen op allerlei extra’s. Met Horizon TV van Ziggo heb je meer dan 60 digitale TV-zenders in high definition. Ook kun je er TV mee kijken op andere devices, zoals je tablet of mobieltje.

Scroll naar boven