Hypotheekrente Vergelijken

Via de hypotheekrente vergelijkingstool kunt u verschillende hypotheekrentes metelkaar vergelijken. Om een goede vergelijking van de hypotheekrentes te kunnen maken dient u eenaantal gegevens in te voeren. Op basis van deze gegevens tonen wij de hypotheken en de hypotheekrentes die hier aan voldoen.

U kunt via deze vergelijkingstool geen hypotheek afsluiten. Wél kunt u via deze vergelijkingstool vrijblijvend meer informatie of een offerte aanvragen.

 

Wat doen wij voor u?

We proberen zo een zo gebruiksvriendelijk mogelijke vergelijker te bieden. Voor statistische doeleinden worden acties opgeslagen.Dit gebeurt volledig anoniem. Data kan gedeeld worden met derden.

In deze vergelijkingstool proberen wij dagelijks de meestrecente hypotheekrentes te tonen en vergelijken wij de hypotheken van bijna alle hypotheekverstrekkers. Wij halen de actuele informatie op bij een professionele dataleverancier.

Wanneer u via deze vergelijkingstool een vrijblijvende offerte of meer informatie aanvraagt, dan brengen wij u geheel vrijblijvend in contact met een gediplomeerd hypotheekadviseur.

Hoe volledig is onze hypotheekrente vergelijking?

Ons doel is om een zo objectief mogelijke vergelijkingstool voor hypotheekrentes te kunnen aanbieden. Om deze reden vergelijken wij bijna alle hypotheekrentes van de meeste hypotheekverstrekkers.

Hoe vergelijken wij hypotheekrentes?

In het beginscherm tonen wij de hypotheken en de hypotheekrentes op basis van de vooraf ingevulde waarden. Hierdoor krijgt u direct een indruk over de vergelijkingstool en het aanbod aan hypotheken. Vervolgens kunt u de vooraf ingevulde waarde aanpassen door uw eigen wensen in te vullen. De hypotheekrentes in de vergelijkingstool kunnen verschillen met de uiteindelijke hypotheekrente van de hypotheekverstrekker. Dit kan gebeuren omdat om tot een vergelijking te kunnen komen er soms aannames moeten worden gedaan. De hypotheekadviseur kan u uiteindelijk helpen en adviseren over de meest geschikte hypotheek voor uw persoonlijke situatie.

Waar verdienen wij aan?

Wanneer u via deze vergelijkingstool een vrijblijvende offerte of meer informatie aanvraagt, dan brengen wij u in contact met een gediplomeerd hypotheekadviseur. Indien u een hypotheek afsluit met hypotheekadvies via deze hypotheekadviseur, dan betaalt u hypotheekadvieskosten. Vanaf dat moment vragen wij hiervoor een eenmalige commissie van de intermediair of hypotheekadviseur. Als u geen hypotheek afsluit, ontvangt deze website geen vergoeding.

Scroll naar boven