ASR Autoverzekering

Hele Goedkope Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je ook een gebrekenverzekering voor inzittenden, dan is de schadeclaimlenverzekering voor inzittenden overbodig. De overeenkomst in bescherming is te groot, waarmee je zinloos veel kosten afdraagt. Dat wil je uiteraard liever voorkomen! Met de schadeverzekering krijg je de werkelijk geleden schade uitbetaald in plaats van een eerder vastgesteld uit te keren bedrag. De bescherming is in de regel voor schade tot een miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

Hele Goedkope Autoverzekering

Als je een andere auto least, moet je altijd een autoverzekering afsluiten. Dit is online te doen, maar let op dat je de juiste schifting hierbij maakt. Er zijn ongeveer 120 diverse autoverzekeringen en de optie hangt onder meer af van het grootte van de auto, hoe oud je bent en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen baseren de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande kenmerken. Om de slimste verzekeringpolis voor de verzekering van je auto te calculeren hebben ze deze gegevens nodig. De slimste koop is niet immer de voordeligste autoverzekering: kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom kun je op deze website de verzekering voor je auto vergelijken die het slimste bij jouw persoonlijke geval past. Hierna kun je ogenblikkelijk een goede, maar gunstig geprijsde autoverzekering afsluiten.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste autoverzekering. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd). Naast de WA-dekking, wordt nu ook de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder meer een ongeval) wordt niet voor je betaald.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto betaald.

De keus voor de dekking hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de goedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is ook belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Hier is meer te zien: hele goedkope autoverzekering

Scroll naar boven