Energie Vergelijken

Groene Stroom Aanbieders

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract weergeven. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de prijs per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de aanbieder met de voordeligste beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn altijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen meteen of in gauw belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij bekomen van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Welkomstkorting en

Veel energieleveranciers bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus in de regel aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig overeenkomst gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstbonus ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Welke energieleverancier heeft de meest goedkope energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meerdere goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energieleveranciers er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u onbekommerd online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indien nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden meteen bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de prijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de beste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. energie bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen flink per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij eenzelfde energieleverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel gas en licht, kunt u snel jaarlijks flink geld besparen. Via onze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder meer kosten, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de voordeligste energieleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel 4 aanbieders op basis van welkomstbonus en, kosten en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is snel en u bespaart eenvoudig.
  • Het voordeel is al snel enkele honderden euro’s

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink geld overhouden op uw gas- en stroomrekening. Uw voordeel kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen energieleverancier voor u. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kostprijzen voor stroom en gas per energiebedrijven flink verschillen, daarentegen moet u tevens rekening houden met de vaste tarieven die de leveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is wel eens een optie dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u op hier uitgebreid de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieleveranciers kunt u onder andere letten op de volgende factoren;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per kubieke meter. Het is ook belangrijk om te bekijken of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een zicht in hoe duurzaam de gas- en stroomleverancier is! Bekijk het hier en maak acuut een energievergelijking.
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken een, 3 of vijf jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens aanbiedingen voor twee of 4 12 maanden. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Controleer ook wat anderen over een leverancier denken! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij groene stroom aanbieders.

Scroll naar boven