de goedkoopste autoverzekering

Goedkope Autoverzekering Wa

Door te vergelijken op deze website vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

{Een aparte ongevallenverzekering voor inzittenden afsluiten als je al een schadeverzekering voor inzittenden hebt, is wellicht niet nodig. In dat situatie zou je namelijk nutteloos te veel kosten betalen, terwijl de meerwaarde van de extra autoverzekering niet hoog is. Het uiteindelijke voordeel van de schadeverzekering is dat je de werkelijk geleden schade uitgekeerd krijgt in plaats van een uitbetaling met een vantevoren vastgesteld bedrag.

Als jij en je passagiers gewond raken bij een aanrijding dan betaalt je zorgverzekering de geneeskundige kosten. Met een calamiteitlenverzekering voor inzittenden krijg je (of je nabestaanden) tevens een vantevoren vastgesteld bedrag uitbetaald bij blijvende invaliditeit en/of overlijden. Daarbij maakt het niet uit wie er schuldig was aan het schadeclaim.}

Het spreekt voor zich dat de kosten van enkele tientjes per 12 maanden hoger wordt op het moment dat je hogere verzekeringnemer bedragen kiest. Gemiddeld genomen keert een claimlenverzekering voor inzittenden 35.000 euro uit bij invaliditeit en 15.000 bij overlijden.

Goedkope Autoverzekering Wa

Als je een auto least, moet je verplicht een autoverzekering vinden. Dit is goed te doen, maar let op dat je de juiste overwegingen hierbij maakt. Er zijn ongeveer 120 verschillende verzekeringen voor auto’s en de overweging hangt bijvoorbeeld af van het model auto, je leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen baseren de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande kenmerken. Om de slimste polis voor de verzekering van je auto te berekenen hebben ze deze gegevens nodig. De goedkopere overeenkomst is niet te allen tijde de meest voordelige autoverzekering: kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom kun je bij ons de autoverzekering vergelijken die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens kun je aanstonds een degelijke, maar goedkope autoverzekering vinden.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste verzekering voor je auto. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een ongeluk) wordt niet betaald.
  • WA + volledig casco (tevens wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto uitbetaald.

De keuze voor de bescherming hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de goedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is ook belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keuze kunt maken. Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering wa

Scroll naar boven