Stroom Vergelijken

Goedkoopste Stroom En Gasleverancier

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar terugvinden en de prijs per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan onverwijld op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd veertien dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je standaard aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn altijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen gauw of in linea recta belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verwerven van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstbonus al verkrijgen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen 2 maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomst gaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Wat ga ik uitsparen bij de goedkoopste energieleverancier?

Welke energiemaatschappij de meest goedkope energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even de geldigsheidsduur van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk kalenderjaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u onbekommerd online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indien nodig. Ook alle energie aanbiedingen worden onmiddellijk bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de betere deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en stroom bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven schelen ontzettend per energieleverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel gas en licht, kunt u simpel maandelijks veel geld uitsparen. Via deze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder meer kosten, klasse en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de goedkoopste energieleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel 4 leveranciers op basis van welkomstbonus en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart eenvoudig.
  • Het voordeel is al snel enkele honderden euro’s

Gas en licht vergelijken levert geld op! ook u kunt honderden euro’s per jaar overhouden aan uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen stijgende prijzen. Echter, aanbieders van gaslicht bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u gewin mee halen door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus voor de contractduur om is opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Door een andere aanbieder te kiezen via onze energievergelijker kunt u eenvoudig geld overhouden. Bijna alle huishoudens kunnen besparen door te switchen, en gewoonlijk tot wel honderden euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want gas en elektriciteit is de onlangs flink in prijs omhoog gegaan. Zoals bij goedkoopste stroom en gasleverancier.

Scroll naar boven