Prijzen Elektriciteit En Gas Vergelijken

Goedkoopste Gas En Licht

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst aanbieden. De kosten voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde twee weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je alledaags aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de vorige aanbieder op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf beëindigen.

Welkomstbonus en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting vaak aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Welke energiemaatschappij heeft de meest voordelige energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meer dan 1 goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energieleveranciers er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een slimme aanbieding heeft gevonden kunt u deze simpel via de tool vinden op de website van aanbieder van gas en/of stroom. Na het vinden van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Tarieven voor energie kunnen per energieleverancier ontzettend verschillen en dit kan op maandbasis al zomaar honderden euro’s besparen. De tarieven voor gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen flink per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde energieleverancier blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel gas en licht, kunt u zomaar jaarlijks flink geld besparen. Via deze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder meer kosten, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de goedkoopste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel vier leveranciers op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is in enkele stappen gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en licht vergelijken loont! tevens u kunt honderden euro’s per jaar overhouden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er soms wel voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Maar, aanbieders van gaslicht bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door elke 12 maanden over te stappen. Vergelijk dus voor je contract afloopt opnieuw uw kosten aan energie op deze website en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kosten voor energie per energiebedrijven flink verschillen, ook moet u ook letten op de vaste kosten die de energiemaatschappijen in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen mogelijk dat een contract zum beispiel voordelig lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u via deze website simpel de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder meer rekening houden met de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en vastrechtskosten kunnen verschillen per leverancier van gas en licht, deze extra onkosten kunnen flink in prijs voor de premie uitmaken. Check om die reden zo goed als mogelijk wat de gemiddelde prijs voor de premie per maand is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgaven goedkoper uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, daarom gebruiken veel energieleverancier speciale acties om nieuwe klanten aan zich te binden. Profiteer van deze acties en scoor een voor niks tablet, een lager tarief voor energie of een ander presentje!
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen normaal gesproken één, 3 of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens overeenkomsten voor 2 of vier kalenderjaar. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Check ook wat andere gebruikers over een gas- en stroomleverancier vinden! Op deze website kunt u een reviews lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij goedkoopste gas en licht.

Scroll naar boven