Gas En Elektra Prijzen Vergelijken

Goedkoopste Gas En Elektriciteit

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het beste contract weergeven. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten herleiden en de kosten per kilowattuur licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op onder meer beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de beste beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn te allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen linea recta of in spoorslags belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij bekomen van elke leverancier een betaling van gelijke hoogte na een overstap.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun je overeenkomsten van alle energiemaatschappijen vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waardoor we vaak betere prijzen kunnen bieden. Tevens de energieverzekeraars waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

De meest goedkope energiemaatschappij kiezen

De meest goedkope energieleverancier staat te allen tijde bovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energiemaatschappij zal vinden. U kunt diverse goedkope energiebedrijven voorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet linea recta de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een besparende aanbieding heeft gevonden kunt u deze snel via de tool aan gaan op de website van energieaanbieder. Na het aan gaan van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Tarieven voor energie kunnen per energieleverancier ontzettend verschillen en dit kan op maandbasis al snel honderden euro’s schelen. De kosten voor gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen ontzettend per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet voordelig, daardoor is het important om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel gas en stroom, kunt u simpel jaarlijks flink geld besparen. Via onze website kunt u energieleveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, klasse en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de voordeligste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel 4 energiecontracten op basis van welkomstbonus en, tarieven en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is simpel en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeite flink besparen op uw gas- en stroomrekening. Uw besparing kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe leverancier voor u. En met 14 dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Vaste energiekosten

Naast de tarieven voor energie bestaat de energierekening ook voor een deel uit vaste kosten, ook deze kunnen flink oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor elektriciteit gemiddeld al gauw €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas tevens nog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit vooral te maken met de teruggave belasting op energie en voor gas met de kosten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij goedkoopste gas en elektriciteit.

Scroll naar boven