Goedkoopste Autoverzekering Wa Plus

Door te vergelijken op onze website vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vergelijken op kwaliteit en kosten: wij baseren jouw resultatenlijst op basis van maandprijs. De voordeligste autoverzekering voor jouw situatie komt bovenaan te staan. Tevens zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij gemakkelijk de beste keuze voor jouw autoverzekering maken.

Tips om minder kwijt te zijn aan de autoverzekering van je auto: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het slim zijn om je dekking aan te passen. Ben je lid van Route Mobiel, ANWB of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen pechhulp bij je autoverzekering. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en controleren wat je al hebt. Dubbel verzekeren is zonde van het geld.

Een autoverzekering vergelijken op premie? De verzekeraar regelt de premie van je persoonlijke autoverzekering, en houdt rekening met de volgende elementen:

  • Waar de hoofdbestuurder woont
  • Hoeveel schadevrij jaren je hebt opgebouwd
  • Het aantal gereden kilometers per jaar
  • Hoe oud je bent
  • De oorspronkelijke cataloguswaarde of dagwaarde
  • Of de auto beveiligd is tegen diefstal
  • Welke accessiores er in de auto zijn ingebouwd

Met deze onderdelen kan je een passende verzekering voor je auto vergelijken op onze site, waardoor je altijd de goedkoopste autoverzekering voor jouw situatie afsluit.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor enkele dekkingen: WA-verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een WA + volledig casco verzekering voor je auto af te sluiten. Voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn, is alleen een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor problemen die jij aandoet aan de auto van ander. Bij schade aan tastbare goederen is de dekking maximaal ruim €2.000.000, voor letselschade aan personen is dit maximaal zeven en een half miljoen euro.

  • WA Plus

Met een beperkt casco autoverzekering ben je niet alleen verzekerd bij schade die jij met je auto toebrengt aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen auto, bijvoorbeeld door storm. Ook diefstal en ruitschade wordt vaak betaald door verzekeringsmaatschappijen. Let altijd op dat je naar een schadespecialist gaat die een afspraak heeft gemaakt met jouw verzekeraar.

  • Allrisk

Met een Allrisk autoverzekering ben je gedekt tegen alle schade aan je auto. Of je zelf een paaltje raakt of dat iemand jouw aanrijdt, je krijgt de schade uitbetaald. Een prettige gedachte.

Opzegtermijn autoverzekering

De opzegtermijn van verzekeringen van auto’s is bij elke verzekeringsmaatschappij anders geregeld. Soms is het een 24 uren, een maand, maar een jaar komt ook wel voor. Voor verzekeraars die zijn aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars berekent men een standaard looptijd van maximaal 12 maanden. Na dat jaar mag je dagelijks overstappen met een opzegtermijn van 30 dagen. Wil je overstappen? Check dan eerst even de opzegtermijn van je autoverzekering.


}

Rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen of verhaalsrechtsbijstandverzekering

Als je een geschilt met betrekking tot je auto hebt, kun je juridische hulp gebruiken. Dit kan een geschil zijn als gevolg van een ongeval, maar bijvoorbeeld ook een probleem met je automonteur. Enerzijds kun je dan rechtsbijstand ontvangen waarbij er sprake is van juridische hulp als er sprake is van een rechtszaak en anderzijds kun je bijstand ontvangen als je schade wilt verhalen bij de wederpartij. Dit laatste wordt gedekt als je een verhaalsrechtsbijstandverzekering voor auto’s hebt afgesloten.

No-claimbeschermer

Sommige autoverzekeraars geven ook de mogelijkheid om je extra te verzekeren met een bescherming van je no-claim. Met deze beschermer kun je 1x per jaar schade claimen zonder dat de premie van je autoverzekering verhoogd wordt en zonder dat je korting op de no-claim lager wordt. Het claimen van deze schade heeft daarentegen wel effect op het aantal jaren schadevrij. Bij een overstap naar een andere autoverzekeraar is het daardoor mogelijk dat je premie wel verhoogd wordt als gevolg van het verlaagde aantal schadevrije jaren.

Goedkoopste Autoverzekering Wa Plus

Pechhulp

Vaak is er de mogelijkheid om je extra te verzekeren tegen pechhulp in eigen land of bijvoorbeeld in het buitenland. Als je hiervoor een aanvullende autoverzekering aangaat, heb je altijd assistentie als je onderweg pech hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt onkosten als effect van pech met de auto. Met deze autoverzekering krijg je direct hulp als je auto door pech en/of een mechanisch defect niet meer kan rijden. Je hebt de keuze voor een Nederland en/of Europa dekking.}}

Laatste nieuws over Autoverzekeringen vergelijken

Goedkoopste Autoverzekering 0 Schadevrije Jaren

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die Een aanvullende autoverzekering vergelijken Naast de basisdekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering af te sluiten. Je kunt bij heel veel autoverzekeraars kiezen uit […]

0 comments

Autoverzekering Zonder Eigen Risico

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die Heb je ook een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de ongevallenverzekering voor inzittenden overbodig. De overeenkomst in dekking is te groot, waardoor je onnodig veel kosten afdraagt. Dat wil je natuurlijk liever […]

0 comments

Autoverzekering Zoeken

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die Een aanvullende autoverzekering vergelijken Naast de basisdekking van de verzekering voor je auto heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering te kiezen. Je kunt bij de meeste autoverzekeraars […]

0 comments

Beste Autoverzekering 2016

Door te vergelijken op onze website vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die Een aanvullende autoverzekering vergelijken Naast de basisdekking van de autoverzekering heb je de optie om een aanvullende autoverzekering te kiezen. Je kunt bij de meeste autoverzekeraars kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen: Schadeverzekering inzittenden […]

0 comments

Zelf Autoverzekering Contact

Door te vergelijken op onze website vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die het beste bij jouw situatie past met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments
Scroll to top