de goedkoopste autoverzekering

Goedkoopste Autoverzekering Van Nederland

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Opzegtermijn autoverzekering

De opzegtermijn van autoverzekeringen is bij elke verzekeringsmaatschappij anders vastgelegd. Soms is het een 24 uren, 30 dagen, maar een jaar komt tevens wel voor. Voor verzekeringsmaatschappijen die aangesloten zijn bij het Verbond van verzekeringsmaatschappijen geldt een gebruikelijke termijn van ten hoogste 12 maanden. Na die 12 maanden mag je per dag annuleren met een opzegtermijn van een maand. Wil je overstappen? Check dan eerst even de opzegtermijn van je verzekering van je auto.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de geschikte autoverzekering voor jouw situatie te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je gauw wat voor jou de drie slimste verzekeringpolissen zijn. De voordeligste verzekering voor je auto kun je via deze website aanklikken en je wordt doorgelinkt naar de aanbieding van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle andere verzekeringen voor je auto overwegen. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je offerte op je scherm bekijken of stante pede een autoverzekering afsluiten op de website van de verzekeraar. Zo simpel is je autoverzekering te vergelijken op hier.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je nodig vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een vast bedrag uit als iemand na een schade gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele carpoolers.
  • Schadeverzekering voor familieleden. betaalt de schade die de bestuurder en/of medepassagiers ondervinden door het schade. Dat kan lichamelijke schade zijn, maar ook schade aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor justitieel advies en specialistische rechtshulp om onder meer gebreken aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer alledaagse kennis over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering van nederland

Scroll naar boven