online autoverzekering

Goedkoopste Autoverzekering 18 Jarige

Door te vergelijken op onze website vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de verzekering voor je auto heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering af te sluiten. Je kunt bij de meeste autoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden betaalt de werkelijk geleden schade van de passagiers die in je auto zaten lopende het ongeluk. Ook hier maakt het niet uit wie er schuldig is.

Een schadeverzekering inzittenden is een uitbreiding van de autoverzekering. Die bescherming biedt tegen immateriële en niet-lichamelijke gebreken na een ongeval. Meestal is dit een dekking ten hoogste 1.000.000,- euro. Met een inzittendenverzekering zorg je ervoor dat je perfecte dekking hebt als er een ongelukis gebeurd.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de passende verzekering voor je auto voor jouw situatie te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je meteen wat voor jou de drie beste opties zijn. De slimste verzekering voor je auto kun je via onze website aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de aanbieding van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle overige verzekeringen voor je auto vergelijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding op de website bekijken of onmiddellijk een autoverzekering aan gaan op de website van de autoverzekeraar. Zo simpel is de verzekering voor je auto te vergelijken op hier.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verschillende opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je onontbeerlijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een ongeval invalide raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele passagiers.
  • Schadeverzekering voor inzittenden. vergoedt de gebreken die de bestuurder en/of passagiers ondervinden door het ongeval. Dat kan letselschade zijn, maar ook schade aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor rechterlijk advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer algemene informatie over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering 18 jarige

Scroll naar boven