Goedkoopste Autoverzekering 0 Schadevrije Jaren

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering af te sluiten. Je kunt bij heel veel autoverzekeraars kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden vergoedt de uiteindelijk geleden schade van de metgezellen die in jouw auto zaten tijdens het ongeval. Ook hier maakt het niet uit wie er schuldig is.

Een schadeverzekering inzittenden is een uitbreiding van de verzekering voor je auto. Die dekking biedt tegen immateriële en materiële schade na een ongeluk. Meestal is dit een dekking maximaal 1.000.000,- euro. Met een inzittendenverzekering zorg je dat je perfecte dekking hebt als er een aanrijdingis gebeurd.

Ongevallen inzittendenverzekering

Als je als gevolg van een aanrijding met je auto ziekehuis kosten hebt dan worden deze kosten gedekt door je zorgverzekering. Als er echter sprake is van blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden van jou als bestuurder, dan ontvang je ook een vooraf bepaalde vergoeding als je als extra een ongevallen inzittendenverzekering bent aangegaan. Net als bij de schade inzittendenverzekering geldt hierbij dat het niet uitmaakt of de schade niet door eigen nalatigheid is veroorzaakt.

Het spreekt voor zich dat de kosten van enkele tientjes per jaar hoger wordt als je hogere verzekerde bedragen kiest. Over het algemeen keert een ongevallenverzekering voor inzittenden 35.000 euro uit bij invaliditeit en 15.000 bij overlijden.}

Rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen of verhaalsrechtsbijstandverzekering

Als je een conflict in relatie tot je auto hebt, kun je juridische hulp nodig hebben. Dit kan een geschil zijn als gevolg van een aanrijding, maar bijvoorbeeld ook een conflict met je autogarage. Aan de ene kant kun je dan juridische hulp krijgen waarbij er sprake is van juridische hulp als er sprake is van een rechtszaak en anderzijds kun je bijstand ontvangen als je schade wilt verhalen bij de wederpartij. Dit laatste wordt gedekt als je een verhaalsrechtsbijstandverzekering voor auto’s hebt afgesloten.

No-claimbeschermer

Sommige autoverzekeraars geven ook de optie om je aanvullend te verzekeren met een bescherming van je no-claim. Met deze beschermer kun je 1x per jaar schade claimen zonder dat de kosten van je autoverzekering omhoog gaat en zonder dat je no-claimkorting lager wordt. Het verhalen van deze schade heeft daarentegen wel effect op het aantal jaren schadevrij. Bij een overstap naar een andere autoverzekeraar is het daardoor mogelijk dat je premie wel hoger wordt als gevolg van het mindere aantal schadevrije jaren.

Goedkoopste Autoverzekering 0 Schadevrije Jaren

Pechhulp

Vaak is er de optie om je aanvullend te verzekeren tegen hulp bij pech in Nederland of bijvoorbeeld in heel Europa. Als je hiervoor een aanvullende verzekering voor je auto aangaat, ontvang je te allen tijde assistentie als je onderweg problemen hebt aan je auto. Pechhulp wordt echter vaak als aparte autoverzekering afgesloten, waardoor deze niet aanvullend op de autoverzekering hoeft worden gekozen. Ga ook hier na of je niet dubbel verzekerd bent en voorkom dat je onnodig te veel betaalt.}}

Laatste nieuws over Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekering Wa

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments

Eigen Risico All Risk Autoverzekering

Door te vergelijken op onze website vind je de beste verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die Een aanvullende autoverzekering vergelijken Naast de standaard dekking van de autoverzekering heb je de optie om een aanvullende autoverzekering te kiezen. Je kunt bij de meeste autoverzekeraars kiezen uit […]

0 comments

Goedkoopste Autoverzekering Nederland

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die Heb je ook een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de ongevallenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in dekking is te groot, waardoor je onnodig veel kosten afdraagt. Dat wil je natuurlijk liever niet! Met de […]

0 comments

Beste Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments

Goedkoopste Autoverzekering Voor Jongeren

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de beste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments
Scroll to top