Stroom Vergelijken

Gas Elektra

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract vaststellen. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de kosten per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde twee weken wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is geld overhouden

Wist je dat overstappen je een besparing kan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit geswitcht van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 350.

Welke energieleverancier het slimste bij jou past, hangt af van jouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energieovereenkomst met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de geldigheid van je contract dezelfde kosten voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keus is aan jou!

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het meest voordelige energieovereenkomst altijd bovenaan te staan. Welk overeenkomst dit is, is gebonden aan van jouw energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En uiteraard van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest voordelige energiedeal is.

Geld besparen op de energierekening. Voor veel mensen omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe kalenderjaar. Energiebewust leven is nog nooit zo belangrijk geweest. Ernaast wordt het leven ook telkens duurder, waarmee we dolgraag willen uitsparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd even simpel. Een nieuwe weg inslaan blijkt over het algemeen een enorme struikelblok voor de meeste klanten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is meestal niet mogelijk. mensen vervallen immers in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je eenvoudige energiebesparende hints eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie geld overhouden hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel eenvoudig, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt ook geld besparen door over te stappen van energiemaatschappij. Uit onderzoek blijkt dat veel klanten gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per twaalf maanden geld besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Online de meest goedkope energieaanbieders vinden

Onze website heeft de meest voordelige energieaanbieders, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de voordeligste energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers in enkele stappen en simpel op een rij. Op die manier kunt u de meest voordelige energie vinden en kiezen. Uiteraard zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Ieder jaar overstappen naar de meest voordelige energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens 5 keer de goedkoopste energie aanbieding misgelopen. compleet niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de meest voordelige energiemaatschappij doet geld besparen. Geld uitsparen op uw per slot van rekening al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is cruciaal bij het maken van een goede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen enorm per energieleverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het belangrijk om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u snel de kosten van meer dan 15 leveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor gas en licht per leveranciers flink verschillen, ook moet u ook rekening houden met de vaste tarieven die de verzekeraars van gaslicht doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen mogelijk dat een leveringsovereeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u op hier snel de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer rekening houden met de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en kosten voor vastrecht kunnen differentiëren per leverancier van gas en licht, deze extra kosten kunnen flink in maandprijs bepalen. Controleer om die reden altijd wat de meridiane kostprijs per maand is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze kosten goedkoper uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een zicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak meteen een energievergelijking.
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen in de regel één, 3 of vijf jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens contracten voor 2 of 4 12 maanden. U kunt ook kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Bekijk ook wat anderen over een gas- en stroomleverancier denken! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij gas elektra.

Scroll naar boven