online boekhouden zzp

Factureringssoftware

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn enorm veel verschillende programma’s beschikbaar. Het is dus niet gemakkelijk om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we diverse boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor stichtingen en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het goedkopere past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan zonder extra kosten en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let ook op de reviews. Daarmee kun je vaak een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven 12 maanden bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien twaalf maanden worden bewaard. Facturen mag je sinds meerdere jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Wanneer een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus belangrijk om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als ondernemer heb je veel te doen. Het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, ook wel administratie, is daar onderdeel van, maar vaak geen hoofdpunt. Tenslotte is het wel van belang dat je de controle houdt over je zaak. Goede boekhoudprogramma is de wijze om dat te doen. Een online programma voor je boekhouding maakt het een optie om te allen tijde overzicht te hebben in je bedrijf en altijd en overal de administratie bij te kunnen werken. Een nuttig voorbeeld is facturen in de boekhouding krijgen. Veel programma’s voor je boekhouding hebben bijvoorbeeld de functie om een foto te maken van een factuur en deze direct te e-mailen in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan in de prullenbak en de inhoud van de afbeelding hoef je later alleen nog maar even in te vullen in je programma voor je boekhouding. Geen rompslomp meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte methode van werken om te administreren.

Op deze website tonen we uiteenlopende boekhoudpakketten. Via de filters kun je het programma voor je boekhouding zoeken dat het betere past bij je situatie. Heb je er een gevonden? Vraag dan een zonder kosten proefaccount aan. Al de programma’s voor je boekhouding die worden getoond op deze website voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Voordelen online boekhouden

Een online boekhoudprogramma biedt veel voordelen ten opzichte van een offline boekhoudsoftware. Wil je een online programma voor je boekhouding dan is je administratie overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je benodigd is internet en een computer met toegang tot internet. Ernaast is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart eenvoudig je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar een overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt opgezocht van soms wel jaren geleden.

De administratie bijhouden met het gebruik van online boekhoudsoftware heeft verschillende plussen.

Op je pc, tablet én mobieltje

Veel boekhouding software biedt de optie om het programma te gebruiken op verschillende apparaten, zoals je pc, tablet én smartphone met een app. Met een online boekhoudprogramma. kun je de boekhouding overal mee naartoe nemen. Op die wijze raadpleeg je overal de juiste informatie en kun je snel nieuwe mutaties aanpassen. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je boekhouding met een boekhoudsoftware, kun je snel mutaties opvragen. Heeft een collega informatie nodig over een openstaande betaling van een debiteur? Zijn er liquide middelen voor een nieuwe marketingcampagne? Of loopt de omzet terug en moet je nieuwe orders gaan zoeken? Je kunt eenvoudig en simpel beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over factureringssoftware.

Scroll naar boven