Energie En Gas Leveranciers Vergelijken

Engie Groene Stroom

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract aanbieden. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten herleiden en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je gebruikelijk aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je daardoor honderden euro’s per 12 maanden te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzen en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt uitsparen op je energiekosten? Zomaar klaar, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de voordeligste deals op basis van je verbruik en wensen.

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting vaak aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstbonus ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online voordeligere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de meest voordelige energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk verouderde energieprijzen die vaak hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus geld besparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamde welkomstactie. Dit kan onder meer een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk jaar weer overstapt dan krijgt u telkens weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw queeste makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op een snelle manier de meest voordelige energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier de voordeligste is.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u probleemloos online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indien nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden meteen bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u hier op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de slimste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen ontzettend per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijken dé manier is om de goedkoopste gas- en stroomleverancier te vinden? En dat u hierdoor veel geld kunt geld overhouden? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg simpel. En overstappen daarna ook!

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en licht vergelijken loont! tevens u kunt 100-en euro’s per jaar geld besparen op uw gas- en lichtksoten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen prijsstijgingen. Maar, energiemaatschappijen bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u gewin mee halen door jaarlijks een andere aanbieder te kiezen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw kosten aan energie op hier en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kosten voor gas en licht per verzekeringsmaatschappijen van gaslicht flink verschillen, ook moet u ook letten op de vaste lasten die de leveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is wel eens een mogelijkheid dat een overeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u met behulp van deze website simpel de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieaanbieders kunt u onder andere letten op de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en vastrechtskosten kunnen differentiëren per energieleverancier, deze extra onkosten kunnen flink in maandprijs uitmaken. Check daarom altijd wat de gemiddelde maandpremie per maand is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze kosten voordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene energieleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens per direct een overzicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak onverwijld een energievergelijking.
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken 1, 3 of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig ook contracten voor twee of 4 kalenderjaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Check ook wat andere klanten over een energieleverancier vinden! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij engie groene stroom.

Scroll naar boven