Energie Vergelijken

Energie

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar terugvinden en de lasten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan gauw op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde 14 dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je standaard aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je hierdoor honderden euro’s per kalenderjaar te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzen en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geld besparen op jouw energiekosten? Gaat heel snel, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de beste deals op basis van je verbruik en wensen.

Online energie vergelijken

Dit doe je standaard lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keus te maken. Ook het immers kostenplaatje is eenvoudig te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de voordeligste leverancier op de eerste plek pronkt. Allicht kun je ook verder scrollen en onderzoeken waardoor deze voordeliger is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Stap over naar de meest voordelige energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de voordeligste energieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of contract of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een optie wanneer u begint met energie vergelijken. U kunt zo secuur een mogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op het feit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop zoekwerk waarmee het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert simpel grijze stroom zonder poespas.

Jaarlijks overstappen naar de goedkoopste energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens 5 keer de goedkoopste energie aanbieding misgelopen. helemaal niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de meest goedkope energiemaatschappij doet uitsparen. Geld uitsparen op uw immers al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is cruciaal bij het maken van een goede energievergelijking. Op die wijze kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die manier weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. energie bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie verschillen ontzettend per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij dezelfde energieleverancier blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel gas en stroom, kunt u zomaar jaarlijks veel geld uitsparen. Via onze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder andere prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk simpel tot wel vier energiecontracten op basis van welkomstbonus en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is in enkele stappen gedaan.
  • Het gewin is al efficiënt enkele honderden euro’s

Gas en licht vergelijken loont! tevens u kunt 100-en euro’s per jaar geld overhouden op uw gas- en lichtksoten. U kunt er soms wel voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Maar, energiebedrijven bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. ook al was het zo dat elektriciteit bijvoorbeeld maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs een heel stuk hoger, dit kan komen door drie,5 cent btw en maar liefst 12 cent energiebelasting. In werkelijkheid bestaat een groot deel van uw rekening voor energie uit belasting op energie en btw! Een gemiddeld gezin verbruikt per jaar 1.525 kubieke meter gas en 3.340 kWh stroom wat ongeveer te vergelijken is op een kostenplaatje van €147,00 per maand. Gas- en stroomleveranciers mogen zelfstandig hun tarieven bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De uiterste kosten voor energie worden bepaald door de ACM. Kent u uw precieze gebruik? Dan kunt u met onze energievergelijker simpel het goedkoopste energiecontract afsluiten. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de goedkoopste keuze vinden. Zoals bij energie.

Scroll naar boven