Energie En Gas Leveranciers Vergelijken

Energie En Gas

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst aanbieden. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis terugvinden en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan onverwijld op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je simpel aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn te allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen meteen of in onverwijld belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verwerven van elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogte na een overstap.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabele tarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gasprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verschillende invloeden op de energiemarkt. Zoals onder andere de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt bij ons alle energieprijzen vergelijken.

De goedkoopste energieleverancier kiezen

De goedkoopste energiemaatschappij staat immer bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de meest voordelige energieleverancier zal vinden. U kunt diverse goedkope energieaanbieders voorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie van onder meer 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet onmiddellijk de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een goede deal heeft gevonden kunt u deze simpel online aan gaan op de website van de energieleverancier. Na het aan gaan van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

kosten voor energie kunnen per leverancier ontzettend verschillen en dit kan op maandbasis al gauw honderden euro’s schelen. De kosten voor gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven verschillen ontzettend per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij dezelfde leverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u simpel de prijzen van meer dan 15 leveranciers.

Vaste energiekosten

Naast de kosten voor energie bestaat de rekening voor energie ook voor een deel uit vaste lasten, ook deze kunnen enorm oplopen. Per jaar betaalt u voor licht gemiddeld al snel €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas tevens nog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit vooral te maken met de teruggave belasting op energie en voor gas met de kosten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij energie en gas.

Scroll naar boven