Elektriciteit En Gas Leveranciers Vergelijken

Energie En Gas Leveranciers

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract weergeven. De kosten voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de prijs per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je twee weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de oude leverancier op en ben je officieel overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude overeenkomst wél zelf annuleren.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het goedkoopste energiecontract altijd bovenaan te staan. Welk overeenkomst dit is, is afhankelijk van je energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En natuurlijk van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest goedkope energiedeal is.

Besparen op de energierekening. Voor veel klanten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe kalenderjaar. Energiebewust leven is nog nooit zo van belang geweest. Daarnaast wordt het leven tevens telkens duurder, waarmee we dolgraag willen geld besparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet immer even gemakkelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt over het algemeen een enorme struikelblok voor de meeste klanten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is over het algemeen niet mogelijk. klanten vervallen tenslotte in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je gangbare energiebesparende suggesties eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie geld besparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel simpel, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens uitsparen door over te stappen van energieleverancier. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per kalenderjaar uitsparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Online voordeligere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de meest voordelige energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstin het algemeen verouderde energieprijzen die over het algemeen hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus geld besparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamde welkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk 12 maanden weer overstapt dan krijgt u steeds weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw queeste makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de optie om op een snelle wijze de voordeligste energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier de meest voordelige is.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt de voordeligste prijzen krijgt. Met de goedkoopste energieprijzen kunt u tot wel €600 per twaalf maanden geld overhouden. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. twee keer per jaar kondigen de energieaanbieders dan tevens nieuwe prijzen aan. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven schelen enorm per leverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij eenzelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kosten voor energie per energieleveranciers flink verschillen, daarnaast moet u ook rekening houden met de vaste lasten die de verzekeringsmaatschappijen van gaslicht doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is meestal een optie dat een leveringsovereeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u met behulp van onze website snel de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder andere kijken naar de volgende factoren;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per kWh en de kosten voor gas per kubieke meter. Het is tevens relevant om te controleren of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de hele contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, daarom gebruiken bijna alle leverancier kortingsacties om klanten aan te trekken. Profiteer van deze acties en scoor een zonder extra kosten tablet, een lager energietarief of een ander presentje!
  3. De duur van het contract – Energiecontracten lopen over het algemeen één, drie of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig tevens contracten voor twee of 4 12 maanden. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Check tevens wat anderen over een leverancier van gas en licht vinden! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij energie en gas leveranciers.

Scroll naar boven