De Goedkoopste Autoverzekering Van Nederland

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die het beste bij jouw situatie past met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

Vind je de goedkoopste premie het belangrijkst? Bij ons zie je de betere verzekering voor je auto. Dat  hangt natuurlijk af van jouw auto zijn bouwjaar, merk, je aantal schadevrije jaren en het aantal kilometers op de teller. Onze tip: selecteer niet zomaar naar de kosten, maar ook naar de polisvoorwaarden.

Een verzekering voor je auto vergelijken op kosten? De verzekeraar regelt de premie van je eigen verzekering voor je auto, en houdt rekening met de volgende eigenschappen:

  • De postcode van de hoofdbestuurder
  • Hoeveel schadevrij jaren je hebt opgebouwd
  • Hoeveel kilometers je per jaar rijdt
  • Hoe oud je bent
  • De nieuwprijs of de waarde van vandaag
  • Aanwezigheid van anti-diefstalmaatregelen
  • Of je extra luxe zaken hebt bijgekocht

Met deze onderdelen kan je een goede verzekering voor je auto vergelijken op onze site, waardoor je altijd een weloverwogen autoverzekering voor jouw situatie afsluit.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een WA + volledig casco autoverzekering te kiezen. Voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn, is enkel een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan een ander. Bij schade aan tastbare zaken is de dekking maximaal ruim 2 miljoen euro, voor letselschade aan mensen is dit ten hoogste zeven en een half miljoen euro.

  • WA Plus

Met een beperkt casco verzekering voor je auto ben je niet alleen gedekt bij schade die jij met je auto aanbrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor schade bij je eigen auto, bijvoorbeeld door door een omgevallen boom. Ook diefstal en ruitschade wordt vaak terugbetaald door verzekeraars. Let hierbij wel op dat je naar een schadehersteller gaat die een afspraak heeft gemaakt met jouw verzekeraar.

  • Allrisk

Met een Allrisk verzekering voor je auto ben je verzekerd tegen alle schade aan je auto. Of je zelf een paaltje raakt of dat iemand tegen jouw geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de schade uitbetaald. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering opzeggen

Wil je de autoverzekering opzeggen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeraar. De verzekeraar zal jouw autoverzekering zoals verwacht binnen een maand stoppen. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeraar en zeg dan pas je oude autoverzekering op! Wil je de autoverzekering annuleren omdat je verzekeraar een stijging van de premie doorvoert of de voorwaarden vernieuwt, dan mag je de verzekering van je auto zonder opzegtermijn beëindigen.

}

Rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen of verhaalsrechtsbijstandverzekering

Als je een probleem in relatie tot je auto hebt, kun je juridische hulp gebruiken. Dit kan een probleem zijn als gevolg van een ingeluk, maar bijvoorbeeld ook een probleem met je automonteur. Enerzijds kun je dan rechtsbijstand krijgen waarbij er sprake is van juridische hulp als er sprake is van een rechtszaak en anderzijds kun je bijstand ontvangen als je schade wilt verhalen bij de wederpartij. Dit laatste wordt gedekt als je een verhaalsrechtsbijstandverzekering voor auto’s hebt afgesloten.

No-claimbeschermer

Sommige autoverzekeraars geven ook de optie om je aanvullend te verzekeren met een no-claimbeschermer. Met deze beschermer kun je één keer per jaar schade laten vergoeden zonder dat de premie van de verzekering van je auto verhoogd wordt en zonder dat je korting op de no-claim verlaagd wordt. Het verhalen van deze schade heeft daarentegen wel invloed op het aantal schadevrije jaren. Bij een overstap naar een volgende autoverzekeraar is het daardoor mogelijk dat je premie wel hoger wordt als gevolg van het mindere aantal schadevrije jaren.

De Goedkoopste Autoverzekering Van Nederland

Pechhulp

Vaak is er de optie om je extra te beschermen voor hulp bij pech in Nederland of bijvoorbeeld in heel Europa. Als je hiervoor een extra autoverzekering aangaat, ontvang je altijd hulp als je onderweg problemen hebt aan je auto. Pechhulp wordt echter vaak als aparte autoverzekering afgesloten, waardoor deze niet aanvullend op de autoverzekering hoeft worden gekozen. Ga ook hier na of je niet dubbel verzekerd bent en voorkom dat je onnodig te veel betaalt.}}

Laatste nieuws over Autoverzekeringen vergelijken

Goedkope Zakelijke Autoverzekering

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de beste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments

Autoverzekering Nederland

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die Een aanvullende autoverzekering vergelijken Naast de basisdekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering te nemen. Je kunt bij bijna alle autoverzekeraars kiezen uit de nu komende […]

0 comments

Goedkoopste Autoverzekering Wa

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de mooiste prijs-kwaliteitverhouding.

0 comments

Offerte Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die het beste bij jouw situatie past met de beste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments

Goedkoopste Autoverzekering Voor Jongeren

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de beste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments
Scroll to top