Autoverzekering All Risk of Beperkt Casco

De Goedkoopste Autoverzekering Van Nederland

Door te vergelijken op hier vind je de betere autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die

Opzegtermijn autoverzekering

De opzegtermijn van autoverzekeringen is bij elke verzekeringsmaatschappij anders vastgelegd. In de regel is het een 24 uren, 30 dagen, maar 12 maanden komt ook wel voor. Voor verzekeringsmaatschappijen die zijn aangesloten bij het Verbond van verzekeringsmaatschappijen hanteert men een gebruikelijke looptijd van ten hoogste 12 maanden. Na dat jaar mag je per dag overstappen met een opzegtermijn van een maand. Wil je overstappen? Check dan eerst even de opzegtermijn van je autoverzekering.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende drie basisbeschermingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ook kunt u extra beschermingen nemen, zoals hulp bij pech in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waardoor de maandprijs extra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geen jaarcontract en u kunt onmiddellijk aan gaan wijzigen of beëindigen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  aanstonds wijzigen, aanvullen of beëindigen van uw polis
  • Een lage premie, die elke gebrekenvrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu ook van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de voordeligste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder andere een ongeluk) wordt niet betaald.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto betaald.

De keus voor de bescherming hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de goedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je op onze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste mogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: de goedkoopste autoverzekering van nederland

Scroll naar boven