opstalverzekering

Beste Opstalverzekering

Een opstalverzekering vergelijken en vinden via onze site is heel eenvoudig. Bij ons vergelijk je opstalverzekeringen op prijs én kwaliteit. En, je krijgt korting, waarmee je tot wel 20% op je kosten kunt uitsparen. Vergelijk je via onze site én sluit je via ons een opstalverzekering af? Dan weet je zeker dat je niet alleen de meest goedkope opstalverzekering afsluit, maar dat je er ook een kiest die het slimste bij jou past.

Easy en in enkele stappen je opstalverzekering vergelijken? Je kunt alle opstalverzekeringen vergelijken op premie én kwaliteit. Vul je gegevens en voorkeuren in en je ziet ogenblikkelijk wat voor jou de voordeligste en betere opstalverzekering is. Sluit deze meteen af en bespaar tot wel 20% op de premie.

Alles over het regelen van je opstalverzekering

Onze website heeft een wijde vergelijking van opstalverzekeringen. Daarin kun je maar liefst vijfenzeventig diverse verzekeringen met elkaar vergelijken. Je vult een aantal vragen in en je ziet ogenblikkelijk welke verzekeringen het beste bij je geval passen. De verzekering van je keus kun je ook onmiddellijk online afsluiten. Binnen 8 minuten kun je goed gedekt zijn en flink besparen.

Opstalverzekering aan gaan: zo werkt het

Bij ons vind je heel in enkele stappen en simpel de voordeligste opstalverzekering voor je situatie. Je beantwoordt een aantal vragen over je huis waarmee wij de herbouwwaarde van je huis kunnen berekenen. De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om je huis, op dezelfde plek weer opnieuw te bouwen zoals het was. Hiervoor gebruiken we een herbouwwaardemeter. Dat is easy want je hoeft niet zelf te rekenen en je hebt garantie tegen onderverzekering. Je bent dus nooit te laag verzekerd. Alleen als je een heel luxe of monumentaal huis hebt, kun je deze waardecalculator niet gebruiken. Hierna zie je stante pede de 3 goedkopere deals voor je opstalverzekering die je ook aanstonds online kunt afsluiten. De goedkoopste opstalverzekering staat hier ook te allen tijde bij. Je kunt uiteraard tevens nog verder kijken en vergelijken met alle andere opstalverzekeringen.

Tip: Je kunt tevens acuut de maandprijs berekenen voor een inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Zo heb je in één maal alles geregeld op één website, easy toch?

Woonverzekering beëindigen bij emigreren

Als je emigreert, verkoop je in het algemeen je huis in Nederland. Je kunt dan vanzelfsprekend tevens de inboedel- en opstalverzekering opzeggen. In dit geval geldt er geen opzegtermijn, maar kun je de verzekeringen afzeggen per de dag dat je je uitschrijft uit Holland. Verkoop je jouw huis niet, maar ga je deze verhuren? Dan gelden er weer andere regels voor je opstalverzekering en inboedelverzekering.

Ga je verhuizen? Maak een nieuwe vergelijking

Bij een verhuizing heb je 2 opties:

  1. Geef je adreswijziging door aan de verzekeringsmaatschappij

Als je jouw adres doorgeeft aan de verzekeringsmaatschappij, berekent deze een nieuwe maandprijs voor je. Die maandprijs is gebaseerd op het adres, de huis en de spullen die je hebt. Alleen een adreswijziging doorgeven is niet immer de goedkopere optie. De kans is namelijk groot dat een andere verzekeraar beter aansluit op je nieuwe woonsituatie.

  • Zeg je oude inboedel- en opstalverzekering op en sluit een nieuwe verzekering af op je nieuwe adres.

Heb je een vergelijking gemaakt en is een andere verzekeraar inderdaad goedkoper of beter? Dan kun je deze acuut afsluiten.

Voorkom onderverzekering

Zorg ervoor dat je jouw opstal voor het juiste bedrag verzekert. Als je ondergedekt bent, krijg je namelijk niet het complete schadebedrag uitbetaald. Zoek daarom een opstalverzekering met herbouwwaardegarantie. De herbouwwaarde is het bedrag dat je nodig hebt om jouw huis op dezelfde plek en op dezelfde manier te bouwen.

Beste opstalverzekering

Ben je op zoek naar de betere opstalverzekering? Door op onze website de opstalverzekering te vergelijken, vind je eenvoudig een verzekering voor je opstal die bij jou past. Vul je eigen gegevens en de gegeven over je woning in de vergelijker. Je ziet dan ogenblikkelijk wat voor jou geval de voordeligste en betere opstalverzekering is.

Verbouwen

Ga je tevens verbouwen in de nieuwe woning? Denk eraan dat je niet helemaal verzekerd bent wanneer de woning niet water- en winddicht is. Tevens een verbouwing geef je daarom door aan je opstalverzekeraar. Staat je {nieuwe woning} langere tijd leeg. Moet je je huis nog verbouwen? Ook dan geldt er een andere dekking.

Dekking opstalverzekeringen 

Houd er bij het vergelijken van verschillende opstalverzekeringen rekening mee dat er soms enige overlap kan bestaan in de dekking van een opstalverzekering en een inboedelverzekering. In het geval dat een kliklaminaatvloer verzekerd wordt door uw opstalverzekering is het niet noodzakelijk om deze ook te laten verzekeren via uw inboedelverzekering.

Scroll naar boven