Autoverzekering All Risk of Beperkt Casco

Autoverzekering Prijs

Door te vergelijken op hier vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Autoverzekering annuleren

Wil je de verzekering van je auto opzeggen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeraar. De verzekeringsmaatschappij zal jouw autoverzekering over het algemeen binnen een maand stopzetten. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je nieuwe aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeringsmaatschappij en zeg dan pas je lopende verzekering van je auto op! Wil je de autoverzekering stopzetten omdat je verzekeraar een premiestijging doorvoert of de gebruikelijke voorwaarden wijzigt, dan mag je de autoverzekering zonder opzegtermijn opzeggen.

Autoverzekering Prijs

Als je een auto koopt, moet je verplicht een autoverzekering aan gaan. Dit is online te doen, maar let op dat je de juiste schifting hierbij maakt. Er zijn niet minder dan 120 verscheidene autoverzekeringen en de keuze hangt onder andere af van het leeftijd auto, je leeftijd en het aantal gereden jaren zonder schade dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeraars baseren de maandprijs van hun autoverzekering op bovenstaande kenmerken. Om de beste optie voor je autoverzekering te calculeren hebben ze deze gegevens nodig. De beste optie is niet altijd de voordeligste autoverzekering: kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom kun je bij ons de verzekering voor je auto vergelijken die het voordeligste bij je persoonlijke geval past. Vervolgens kun je onmiddellijk een prima, maar voordelige autoverzekering vinden.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de voordeligste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu ook de schade aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld een schade) wordt niet betaald.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto vergoed.

De mogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: kwaliteit is ook belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keus kunt maken. Hier is meer te zien: autoverzekering prijs

Scroll naar boven