Autoverzekering Nieuwe Auto

Door te vergelijken op onze website vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Vind je de laagste kosten het belangrijkst? Bij ons zie je de beste autoverzekering. Dat  hangt natuurlijk af van jouw vehikel zijn bouwjaar, merk, je aantal jaren zonder schade en kilometrage. Onze hint: kijk niet echt naar de maandlasten, maar ook naar de polisvoorwaarden.

Een autoverzekering vergelijken op kosten? De verzekeraar regelt de premie van je eigen verzekering voor je auto, en houdt rekening met de volgende zaken:

  • De postcode van de hoofdbestuurder
  • Hoeveel schadevrij jaren je hebt opgebouwd
  • Hoeveel kilometers je per jaar rijdt
  • Hoe oud je bent
  • De oorspronkelijke cataloguswaarde of dagwaarde
  • Of de auto beveiligd is tegen diefstal
  • Accessoires in de auto

Met deze onderdelen kan je een voordelige verzekering voor je auto vergelijken op onze site, waardoor je altijd een weloverwogen verzekering voor je auto voor jouw situatie aan gaat.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor enkele dekkingen: WA-verzekering, WA-verzekering Plus en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het interessant om een allrisk verzekering voor je auto af te sluiten. Voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn, is enkel een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij aandoet aan de auto van ander. Bij schade aan tastbare zaken is de dekking maximaal ruim 2 miljoen euro, voor letselschade aan mensen is dit ten hoogste 7,5 miljoen euro.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco verzekering

Met een WA Plus autoverzekering ben je niet alleen gedekt bij schade die jij met je auto aanbrengt aan anderen, maar ook voor schade bij je eigen auto, bijvoorbeeld door het weer. Ook diefstal en ruitschade wordt vaak gedekt door verzekeringsmaatschappijen. Let altijd op dat je naar een schadespecialist gaat die een afspraak heeft gemaakt met jouw verzekeringsmaatschappij.

  • Allrisk

Met een WA volledig casco verzekering verzekering voor je auto ben je gedekt tegen alle schade aan je auto. Of je zelf schade veroorzaakt of dat iemand een deuk in jouw auto rijdt, je krijgt de schade vergoed. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering opzeggen

Wil je de autoverzekering opzeggen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeraar. De verzekeraar zal jouw autoverzekering in de meeste gevallen binnen 30 dagen stopzetten. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je nieuwe aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeraar en zeg dan pas je huidige verzekering van je auto op! Wil je de verzekering van je auto stopzetten omdat je verzekeringsmaatschappij een premiestijging invoert of de algemene voorwaarden wijzigt, dan mag je de autoverzekering zonder opzegtermijn opzeggen.

}

Rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen of verhaalsrechtsbijstandverzekering

Als je een probleem in relatie tot je auto hebt, kun je juridische bijstand gebruiken. Dit kan een geschil zijn als gevolg van een ongeval, maar bijvoorbeeld ook een geschil met je automonteur. Enerzijds kun je dan juridische hulp aanvragen waarbij er sprake is van juridische hulp als er sprake is van een rechtszaak en anderzijds kun je bijstand ontvangen als je schade wilt verhalen bij de wederpartij. Dit laatste wordt gedekt als je een verhaalsrechtsbijstandverzekering voor auto’s hebt afgesloten.

No-claimbeschermer

Veel autoverzekeraars bieden ook de mogelijkheid om je extra te verzekeren met een bescherming van je no-claim. Met deze beschermer kun je één keer per 12 maanden schade claimen zonder dat de premie van je autoverzekering verhoogd wordt en zonder dat je korting op de no-claim verlaagd wordt. Het claimen van deze schade heeft desalniettemin wel effect op het aantal schadevrije jaren. Bij een overstap naar een volgende autoverzekeraar is het daardoor mogelijk dat je premie wel hoger wordt als gevolg van het verlaagde aantal schadevrije jaren.

Autoverzekering Nieuwe Auto

Pechhulp

Vaak is er de optie om je aanvullend te beschermen voor pechhulp in eigen land of bijvoorbeeld in het buitenland. Als je hiervoor een extra autoverzekering afsluit, krijg je altijd hulp als je onderweg problemen hebt aan je auto. Pechhulp wordt echter vaak als aparte autoverzekering afgesloten, waardoor deze niet aanvullend op de autoverzekering hoeft worden gekozen. Ga ook hier na of je niet dubbel verzekerd bent en voorkom dat je onnodig te veel betaalt.}}

Laatste nieuws over Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekering Wa Beperkt Casco

Door te vergelijken op onze website vind je de betere autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments

Autoverzekering Nederland

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die Een aanvullende autoverzekering vergelijken Naast de basisdekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering te nemen. Je kunt bij bijna alle autoverzekeraars kiezen uit de nu komende […]

0 comments

Goedkoopste Autoverzekering Nederland

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die Heb je ook een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de ongevallenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in dekking is te groot, waardoor je onnodig veel kosten afdraagt. Dat wil je natuurlijk liever niet! Met de […]

0 comments

Actie Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die Heb je ook een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de ongevallenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in dekking is te groot, waardoor je onnodig veel kosten afdraagt. Dat wil je natuurlijk liever […]

0 comments

Autoverzekering Wa

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments
Scroll to top