Aller Goedkoopste Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

Vergelijken op kwaliteit en kosten: wij baseren jouw resultatenlijst op basis van kosten. De voordeligste verzekering voor je auto voor jouw situatie komt bovenaan in beeld. Tevens zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij gemakkelijk de beste keuze voor jouw autoverzekering maken.

Tips om minder kwijt te zijn aan de autoverzekering: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het voordelig zijn om je dekking bij te stellen. Ben je lid van ANWB, Route Mobiel of een andere pechhulpdienst? Wanneer je een rechtsbijstandverzekering met dekking voor verkeersongevallen hebt, hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en controleren wat je al hebt. Dubbel verzekeren is zonde van het geld.

Een verzekering voor je auto vergelijken op maandkosten? De verzekeraar bepaalt de premie van je persoonlijke autoverzekering, en houdt rekening met de volgende zaken:

  • Waar de hoofdbestuurder woont
  • Het aantal schadevrije jaren
  • Het aantal gereden kilometers per jaar
  • Hoe oud je bent
  • De nieuwprijs of de waarde van vandaag
  • Aanwezigheid van anti-diefstalmaatregelen
  • Welke accessiores er in de auto zijn ingebouwd

Met deze gegevens kan je een passende verzekering voor je auto vergelijken op onze site, waardoor je altijd een weloverwogen verzekering voor je auto voor jouw situatie aan gaat.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor verschillende dekkingen: WA-verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het interessant om een allrisk verzekering voor je auto te nemen. Voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn, is enkel een WA-verzekering meestal voldoende.

  • WA-verzekering

Een WA-verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je gedekt voor schade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bij schade aan tastbare goederen is de dekking ten hoogste ruim 2 miljoen euro, voor letselschade aan mensen is dit maximaal zeven en een half miljoen euro.

  • WA-verzekering + beperkt casco verzekering

Met een WA Plus verzekering voor je auto ben je niet alleen beschermd bij schade die jij met je auto aanbrengt aan anderen, maar ook voor schade met je eigen auto, bijvoorbeeld door storm. Ook diefstal en ruitschade wordt vaak terugbetaald door verzekeraars. Let altijd op dat je naar een schadespecialist gaat die afspraken heeft gemaakt met jouw verzekeraar.

  • WA volledig casco verzekering

Met een Allrisk verzekering voor je auto ben je gedekt voor alle schade aan je auto. Of je zelf een aanrijding veroorzaakt of dat iemand tegen jouw geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de schade terugbetaald. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering opzeggen

Wil je de autoverzekering opzeggen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeringsmaatschappij. De verzekeraar zal jouw autoverzekering meestal binnen 30 dagen stoppen. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeraar en zeg dan pas je lopende autoverzekering op! Wil je de autoverzekering annuleren omdat je verzekeringsmaatschappij een premiestijging invoert of de algemene voorwaarden aapast, dan mag je de autoverzekering zonder opzegtermijn stopzetten.

}

Rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen of verhaalsrechtsbijstandverzekering

Als je een geschilt in relatie tot je auto hebt, kun je juridische hulp gebruiken. Dit kan een conflict zijn als gevolg van een aanrijding, maar bijvoorbeeld ook een conflict met je autobedrijf. Enerzijds kun je dan rechtsbijstand aanvragen waarbij er sprake is van juridische hulp als er sprake is van een rechtszaak en anderzijds kun je bijstand ontvangen als je schade wilt verhalen bij de wederpartij. Dit laatste wordt gedekt als je een verhaalsrechtsbijstandverzekering voor auto’s hebt afgesloten.

No-claimbeschermer

Sommige autoverzekeraars geven ook de optie om je extra te verzekeren met een no-claimbeschermer. Met deze beschermer kun je 1x per jaar schade laten vergoeden zonder dat de kosten van je autoverzekering verhoogd wordt en zonder dat je korting op de no-claim verlaagd wordt. Het claimen van deze schade heeft desalniettemin wel invloed op het aantal jaren schadevrij. Bij een overstap naar een volgende autoverzekeraar is het daardoor mogelijk dat je premie wel verhoogd wordt als gevolg van het verlaagde aantal schadevrije jaren.

Aller Goedkoopste Autoverzekering

Pechhulp

Vaak is er de mogelijkheid om je extra te beschermen tegen pechhulp in eigen land of bijvoorbeeld in het buitenland. Als je hiervoor een aanvullende verzekering voor je auto aangaat, heb je altijd assistentie als je onderweg pech hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt onkosten als gevolg van pech met de auto. Met deze autoverzekering krijg je direct hulp als je auto door pech en/of een motorisch defect niet meer kan rijden. Je hebt de keuze voor een Nederland en/of Europa dekking.}}

Laatste nieuws over Autoverzekeringen vergelijken

Goedkoopste Autoverzekering Voor Jongeren

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de beste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments

Europese Autoverzekering

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die Heb je ook een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de ongevallenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in dekking is te groot, waardoor je onnodig veel extra premie afdraagt. Dat […]

0 comments

Autoverzekering Wa

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

0 comments

Autoverzekering Premie

Door te vergelijken op onze website vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die Heb je ook een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de ongevallenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in dekking is te groot, waardoor je onnodig veel extra premie betaalt. Dat wil je natuurlijk […]

0 comments

Goedkoopste Autoverzekering Wa

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past met de mooiste prijs-kwaliteitverhouding.

0 comments
Scroll to top